İçeriğe geç

Kıvanç Tatlıtuğ Hangi Markayı Temsil Ediyor

Kıvanç Tatlıtuğ hangi reklam?

Mavi ve Kıvanç’ın on yılı aşkın süredir devam eden vazgeçilmez yol arkadaşlığı, “Maviye Doğru” sloganıyla yeni sezonda da devam ediyor. Leo Burnett İstanbul imzalı tanıtım filminin yönetmenliğini Cemal Alpan üstleniyor. Film, yazın enerjisini yansıtan renk paletleriyle İlkbahar-Yaz 2021 koleksiyonunu ön plana çıkarıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ hangi ajansta ünlü oldu?

Kıvanç TatlıtuğMeslekOyuncu, ModelFaaliyet yılları2002’den bu yanaAjansBaşarı (2002-2004)Boy6′ 1 3/4″ (1.

Hepsiburada reklam yüzü kim?

Hepsiburada, marka elçisi Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı yeni reklam filmini yayınladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Gönenç Uyanık’ın yönettiği reklam filminde şöyle diyor: “Hepsiburada sadece araştırmada değil, gönüllerde de bir numara…”

Kıvanç Tatlıtuğ Molfiks reklamından ne kadar aldı?

Reklam filmi için ilk kez kamera karşısına geçecek ikili, bu anlaşmayla 30 milyon TL kazanacak. İşte detaylar… 2016 yılında evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, geçen yıl oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı.

Molfix reklamında Kıvanç kiminle oynuyor?

Videolar Videolar Videolar Yeni Molfix Bebek Bezi Reklamı | Yenilenen Molfix Pantolon Bezi | – YouTube.

Mavi reklam yüzü kim?

Mavi, yeni sezonu Kıvanç Tatlıtuğ’un kamera önünde olduğu dans ve ritim dolu bir reklamla karşılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde olduğu yeni reklamında Mavi, zamansız Klasik Denim koleksiyonunun “farklı bir yanını ortaya çıkarmak isteyenlerin cesaretlendirici yanını” vurguluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Alevi mi?

Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983’te Adana’da doğdu. Baba tarafından Arnavut ve Boşnak, anne tarafından ise Edirne kökenli olan Tatlıtuğ, çocukluğunu Adana’da geçirdi. Basketbola ilgi duyan Tatlıtuğ, çeşitli kulüplerde oynadı ve Ülkerspor’dan gelen teklifle profesyonel oldu.

LC Waikiki hangi ajansla çalışıyor?

LC Waikiki’nin yeni iletişim ajansı duyuruldu. Ajans desiBel, Mayıs ayından itibaren LC Waikiki’nin kurumsal ve marka iletişim faaliyetlerini devralacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’u kim meşhur etti?

İki yıl ajanslarda çalıştıktan sonra 2002 yılında “Best Model of Turkey” mankenlik yarışmasına katılmış ve birinci olmuş, dolayısıyla aynı yıl “Best Model of the World” ödülüne katılmaya hak kazanmıştır.

Hepsiburada hangi ajans?

Hepsiexpress’in reklam ajansı Interdi oldu! Hepsiburada’nın çevrimiçi pazar yeri hizmeti Hepsiexpress yeni reklam ajansını seçti. Rakipleri arasında en hızlı büyüyen ve Hepsiburada’nın bir yan kuruluşu olan marka, tüm yaratıcı süreçler için Interdi ile el sıkıştı.

Hepsiburada kimin malı?

Türkiye’nin e-ticaret ve teknoloji alanındaki öncü şirketi, Nasdaq borsasında işlem gören ilk ve tek Türk şirketi olan Hepsiburada’nın kurucusu ve başkanı olan Doğan, şirketi Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri haline getirdi.

Hepsiburada kime sponsor oldu?

Hepsiburada, 7 Haziran 2023 tarihinde Türkiye Basketbol Federasyonu ile sponsorluk anlaşması imzalayarak iki yıl boyunca erkek ve kadın milli basketbol takımlarının ana sponsoru oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Molfix reklamı kendi oğlu mu?

Ancak reklam çekimini yapanın oğlu değil, bir diğer bebek oyuncu Ediz Samaraz olduğu ortaya çıktı. 🧿 📸 #kıvançtatlıtuğ #başakdizer

Kıvanç Tatlıtuğ hangi markanın reklam yüzü?

“Güzel Kokmaya Blade Yeter” sloganıyla lanse edilen Blade’in yeni deodorant kampanyasının yüzü ise ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Molfix reklamında kimle oynadı?

Başrollerinde Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı yeni reklam filmini yayınladı. Yeni Molfix bezini tanıtan reklam filminde, anne kucağında olmanın verdiği rahatlıktan ilham alınarak, hareketlerinde sınır tanımayan bebeklerin mutluluğu ön plana çıkarılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ hangi markanın reklam yüzü?

“Güzel Kokmaya Blade Yeter” sloganıyla lanse edilen Blade’in yeni deodorant kampanyasının yüzü ise ünlü ve başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Molfix reklamındaki bebek kim?

Hesap ayrıca bebeğin isminin Ediz Samaraz olduğunu belirten bir Instagram hesabı da paylaştı. Söz konusu Instagram hesabına girdiğinizde Ediz Samaraz isimli çocuk oyuncunun hesabında bir fotoğrafının olduğunu ve Molfix markasının etiketlendiğini göreceksiniz.

Blade reklamında kim oynuyor?

😍 Blade Deodorant’ın yeni marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ’un ne kadar havalı olduğuna bir bakar mısınız? Bu #işbirliği bizim için çok heyecan yaratacaktır…

Hande Erçel hangi reklam?

Türkiye’de kadın deodorantı pazarının lideri Evyap’ın ünlü markası Emotion, “No Harm” isimli yeni reklam kampanyasında başarılı oyuncu Hande Erçel ile iş birliği yaptı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Türk Kahvesi Fincanı Kaç Milim Olmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir