İçeriğe geç

Diyarbakır Siverek Arası Otobüsle Kaç Saat

Diyarbakır Siverek kaç saat sürüyor?

Diyarbakır – Siverek Arası Otobüs Diyarbakır – Siverek arası mesafe 79 km olup en hızlı servisimiz ile yaklaşık 1 saat sürmektedir.

Diyarbakır Siverek kaç TL?

Diyarbakır’dan Siverek’e ucuz otobüs bileti fiyatı 150.00 TL civarındadır.

Diyarbakır Urfa arası otobüsle kaç saat?

Şanlıurfa’dan Diyarbakir’a en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile Şanlıurfa’dan Diyarbakir’a yolculuklar ucuz ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 146 km’dir ve yolculuk yaklaşık 1 saat 30 dakika sürer.

Şanlıurfa Siverek arası otobüsle kaç saat?

Şanlıurfa – Siverek Otobüs Seferiobilet ile en ucuz yolculuk150,00 TLGünlük sefer sayısı7En ucuz firmaYıldız BatmanŞanlıurfa – Siverek Kaç saat?2s 7dkEn çok sefer yapan firmaÖz’ün Bingöl1 hattı daha var

Urfa Siverek arası kaç?

Siverek ile Şanlıurfa arası kaç kilometre? Siverek ile Şanlıurfa arası mesafe yaklaşık 80 km’dir. Kamil Koç ile Siverek’ten Şanlıurfa’ya yolculuğunuz yaklaşık 45 dakika ile 45 saat sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Şanlıurfa ile Diyarbakır arası kaç?

Diyarbakır-Şanlıurfa arası mesafe yaklaşık 170 km’dir.

Siverek nereye bağlıdır?

Siverek (Zazaca: Soyregı, Suk; Kürtçe: Sêwreg), Şanlıurfa’nın bir ilçesidir.

Siverek ne zaman Diyarbakır’a bağlıydı?

1883 yılında Siirt Sancağı Bitlis Vilayetine bağlandı ve Diyarbekir’in Ergani Madeni kazası sancak oldu. 1908 yılında Diyarbekir Sancağına bağlanan Siverek kazası sancak oldu.

Siverek’in nüfusu kaç?

Siverek’in nüfusu 2023 yılı itibarıyla 271.832’dir. Bu nüfusun 138.275’i erkek, 133’ü kadındır.

Şanlıurfa’da kaç tane otogar var?

Şanlıurfa’da 4 adet otogar bulunmakta olup, 98 ayrı bağlantı noktasından bu noktalara ulaşım sağlanabilmektedir.

Diyarbakır Siirt ne kadar?

Diyarbakır ile Siirt arası mesafe yaklaşık 195 km’dir. Kamil Koç ile Diyarbakir’dan Siirt’e yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Diyarbakır Batman arası ne kadar?

Diyarbakır ile Batman arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Diyarbakır ile Batman arasındaki toplam mesafe 99 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Diyarbakır Siverek arası ne kadar?

Diyarbakır – Siverek Otobüs Bileti AramaYaklaşık seyahat mesafesi182 kmYaklaşık seyahat süresi2 saat 30 dakika Son satış 31 dakika önceEn ucuz sefer249 TLSeyahat sayısıGünlük77 seyahat puanı1 satır daha

2024 Siverek nüfusu ne kadar?

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Siverek’in 2024 yılı nüfusu 271.382’dir.

Urfa Siverek arası kaç lira?

Şanlıurfa Siverek arası otobüs bileti fiyatları 179.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 179 TL civarında.

Siverek hangi ildedir?

Nüfus ve coğrafi yapısı itibarıyla Türkiye’nin 32 ilinden daha büyük olan Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Siverek ilçesinin, yeni nüfusuyla birçok ilin nüfusundan daha büyük olduğu belirtiliyor.

Siverek ne zaman Diyarbakır’a bağlıydı?

1883 yılında Siirt Sancağı Bitlis Vilayetine bağlandı ve Diyarbekir’in Ergani Madeni kazası sancak oldu. 1908 yılında Diyarbekir Sancağına bağlanan Siverek kazası sancak oldu.

Diyarbakır Siverek Ankara arası kaç km?

Siverek ile Ankara arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Siverek ile Ankara arasındaki toplam mesafe 832 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 12 saat 30 dakika sürmektedir.

Kâhta Siverek arası kaç kilometre?

Kahta ile Siverek arası toplam mesafe 112 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat sürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir