İçeriğe geç

Turgut Pazarı Hangi Gün

Turgutreis Giyim Pazarı hangi gün?

Cumartesi günleri kurulan Turgutreis Pazarı, Bodrum’un en büyük yerel pazarlarından biridir. Pazarda dolaşırken köy tavuk yumurtaları, çeşitli peynir çeşitleri, tereyağı, zeytin, reçel ve bal satan birçok tezgahla karşılaşabilirsiniz.

Turgutreis ikinci el pazarı hangi gün?

Cumartesi – Turgutreis Pazarı Turgutreis Pazarı’nın yerini görmek için tıklayınız.

Bodrum pazarları hangi gün nerede?

Bodrum Merkez Pazarı’nda Salı günleri tekstil, Cuma günleri gıda pazarı, Pazar günleri Gümbet Pazarı, Perşembe günleri Bitez Pazarı, Çarşamba günleri Ortakent Pazarı, Perşembe günleri Yalıkavak Pazarı, Cumartesi günleri Turgutreis Pazarı ve Pazar günleri Türkbükü Pazarı kurulmaktadır.

Karamürsel pazarı hangi gün?

(Kamyon şoförleri, taksi şoförleri, otobüs ve minibüs şoförleri) Karamürsel’de kurulan ve Karamürsel Belediyesi’nin kontrolündeki Cuma pazarı ekonomik olarak Kocaeli’nin büyük pazarlarından biridir. Bu pazarlar sayesinde Salı pazarı da kurulmakta olup, ilçe halkı ucuz ve taze sebze-meyve ihtiyacını karşılayabilmektedir.

Turgutreis neyi meşhur?

Ülkemizin en modern marinalarından biri olan D-Marin’in Turgutreis’te bulunması şehrin popülerliğinde önemli rol oynuyor. Bir diğer etken ise şehrin Bodrum’un en modern sahil şeridine (yürüyüş ve bisiklet yolu) ve büyük şehirleri kıskandıracak güzellikte bir park olan Şevket Sabancı Parkı’na ev sahipliği yapması.

Bodrum Antika Pazarı hangi gün?

Bodrum Antika Pazarı her pazar 09:00 – 23:00 saatleri arasında Bodrum Pazar Yeri’nde kuruluyor.

Barbaros Pazarı hangi gün?

📍Ataşehir Barbaros Belediye Pazarı kapalıdır. Sadece Pazar günleri 03.00-20.

Milas pazarları hangi gün?

Tripadvisor yorumları kontrol eder. Pazar Pazartesi günü başlar ve Salı akşamına kadar devam eder.

Antalya Rus Pazarı hangi gün?

Pazarda alışveriş yapan Rus vatandaşlar, fiyatların uygun olduğunu ve ürünlerin çok lezzetli olduğunu söylüyor. Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı Liman mahallesinde her Salı günü kurulan kapalı Salı pazarı, Rusların alışveriş merkezi haline geldi.

Yalıkavak giysi pazarı hangi gün?

Tekstilde ise: Yalıkavak Pazarı Çarşamba günleri sebze-meyve satıcılarını, perşembe günleri ise giyim üreticilerini bulabilirsiniz.

Muğla Sosyete pazarı hangi gün?

Sosyal pazar, pazar, pazartesi ve salı günleri açıktır.

Bodrum nerenin ilçesidir?

Bodrum, Muğla ilinin batı köşesinde yer almaktadır. İlçenin alanının çoğu, adını taşıyan bir yarımada üzerinde yer alır ve ilçe kuzey, batı ve güneyde Ege Denizi ile çevrilidir. Doğuda Milas dışında idari sınır yoktur.

Kartepe pazarı hangi gün?

🗓️Kurulum her hafta ÇARŞAMBA günü gerçekleşir.

Karamurselin neyi meşhur?

Karamürsel, Kocaeli ilinin bir ilçesidir. Kocaeli Körfezi’nin güneyinde, Gölcük ve Yalova arasında yer alır. Plajı, balık restoranları, meyve bahçeleri (kiraz, erik, şeftali, armut, incir vb.) ve zeytin yetiştiriciliği ile bilinir.

Karamürsel Bey kimdir?

Osmanlı tarihinin ilk amirali olan Karamürsel Alp, 14. yüzyılda doğdu. 15. yüzyılda yaşadı. Karasi Beyliği komutanlarından biridir. Orhan Bey, onu İzmit Körfezi’nin güney kıyılarını ve eskiden PROMECTUS olarak bilinen Karamürsel şehrini Bizanslılardan fethetmekle görevlendirdi.

Barbaros pazarı hangi gün?

📍Ataşehir Barbaros Belediye Pazarı kapalıdır. Sadece Pazar günleri 03.00-20.

Dereköy pazarı hangi gün?

ÇARŞAMBACHAİLİCA PAZARI (Ilıca Mahallesi)DEREKÖY MARKET (Dereköy Mahallesi)PERŞEMBEGBALYA MERKEZ (Balya)CUMAHACIHÜSEYİN PAZARI (Hacıhüseyin Mahallesi)CUMARTESİKAYALAR MARKET (Kayalar Mahallesi)PAZORHANLAR PAZARI (Orhanlar Mahallesi)KOYUNER İ MARKET (Koyuneri Mahallesi)

Marmaris pazarı hangi gün?

Uzunyalı ve çevresindeki alışveriş merkezi ve marina da, Marmaris’te alışveriş yapmak için önemli yerlerdir. Marmaris’in en büyük pazarı perşembe günleri kurulmaktadır; perşembe pazarı ise Kemeraltı semtindeki pazar meydanında kurulmaktadır. Söz konusu pazar, pazar günleri de kurulmaktadır.

Milas pazarı hangi gün kuruluyor?

Pazar, Milas’ın yerel kültürünü, yaşam biçimini ve ticaret geleneğini yansıtan önemli bir noktadır. Salı pazarı sabah kurulur ve öğleden sonra sona erer. Pazar, Milas’ın merkezinde, genellikle Cumhuriyet Meydanı ve çevresinde kurulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir